Kontorer & Administrationer

Hvis du skaber et friskt, sundt og sikkert indeklima for dine kompetente medarbejdere, kolleger m.m. med vores UVC- eller ioniseringsløsninger til alle typer af ventilations- og genvindingsanlæg, vil du samtidig skabe de optimale forhold for dem, så de er i stand til at yde deres bedste hele dagen igennem.

Herudover kan du nedsætte spredningen direkte fra person til person ved at få monteret vores integrerbare-, eller stationære luftrensere, så de kan være med til at holde den generelle luft i hele rummet rent, hvilket vil være med til yderligere at forhindre vira- og bakteriespredning, pollen og støvpartikler.

Luftrenserne kan også bruges som generelt rensning af luften i kontorerne, møderum, opholdsrum og lignende.

Sundt indeklima med en usynlig uvc løsning integreret i ventilation på et kontor med tv mødebord og moderne stole

Et utal af placeringsmuligheder

Handler det om renovering af eksisterende ventilationsanlæg eller nye systemer kan vores løsninger monteres uden de store krav til planlægning. 

air • CARE T1-90 UVC/ION

air · CARE T1-90 fanger og renser luften imellem mennesker,
der sidder ved samme bord. Enheden er specielt fremstillet til montage i blandt andet møde- og konferenceborde, hvor den skaber friske, sunde og sikre omgivelser for dem, som sidder omkring bordet.

Det fungerer således, at enheden suger den luft, som passerer mellem mennesker hen over bordet. Når luften er suget ind i enheden, renses luftpartiklerne ved hjælp af UVC-stråler og opfrisker samtidig luften ved hjælp af ionisering. Til sidst sendes der frisk og ren luft tilbage ud i lokalet.

Integrerbar løsninger

Igennem vores strategiske samarbejde med HolmrisB8 kan vi lave løsninger, som nemt kan inddrages i alle miljøer med æstetikken i fokus, hvor der eksempelvis ikke er ventilation eller der ønskes højere niveau af sikkerhed mellem mennesker. Alt sammen for at skabe et optimalt indeklima.

Airthings for Business

Det har aldrig været lettere at tage kontrol over din indendørs luftkvalitet

 

Dårlig indendørs luftkvalitet er forbundet med dårligere helbred, lavere produktivitet og kan være et tegn på spild af energi.

86% sætter luftkvaliteten indendørs som en af de vigtigste faktorer for komforten.

Nudging

Nudging er en metode, hvor viden og hjælpemidler bruges aktivt
til at påvirke adfærden hos brugerne i en ønsket retning.

Det usynlige indeklima bliver gjort synligt ved hjælp af sensorer. Bygningsansvarlige eller ansatte får mulighed for at gøre en aktiv handling for at forbedre indeklimaet og dermed arbejdspladsen.

Kan vi hjælpe dig til et sundere indeklima?

Vi arbejder indenfor alle brancher og med virksomheder i alle størrelser,
der ønsker at styrke sundhed og velvære i de rum, vi færdes i.
Kontakt og hør, hvilke løsninger der kan passe dig.