Kontorer & Administrationer

Hvis du skaber et friskt, sundt og sikkert indeklima for dine kompetente medarbejdere, kolleger m.m. med vores UVC- eller ioniseringsløsninger til alle typer af ventilations- og genvindingsanlæg, vil du samtidig skabe de optimale forhold for dem, så de er i stand til at yde deres bedste hele dagen igennem.

Herudover kan du nedsætte spredningen direkte fra person til person ved at få monteret vores integrerbare-, eller stationære luftrensere, så de kan være med til at holde den generelle luft i hele rummet rent, hvilket vil være med til yderligere at forhindre vira- og bakteriespredning, pollen og støvpartikler.

Luftrenserne kan også bruges som generelt rensning af luften i kontorerne, møderum, opholdsrum og lignende.

Sundt indeklima med en usynlig uvc løsning integreret i ventilation på et kontor med tv mødebord og moderne stole

air • CARE T1-90 UVC/ION

air · CARE T1-90 fanger og renser luften imellem mennesker,
der sidder ved samme bord. Enheden er specielt fremstillet til montage i blandt andet møde- og konferenceborde, hvor den skaber friske, sunde og sikre omgivelser for dem, som sidder omkring bordet.

Det fungerer således, at enheden suger den luft, som passerer mellem mennesker hen over bordet. Når luften er suget ind i enheden, renses luftpartiklerne ved hjælp af UVC-stråler og opfrisker samtidig luften ved hjælp af ionisering. Til sidst sendes der frisk og ren luft tilbage ud i lokalet.

Kan vi hjælpe dig til et sundere indeklima?

Vi arbejder indenfor alle brancher og med virksomheder i alle størrelser,
der ønsker at styrke sundhed og velvære i de rum, vi færdes i.
Kontakt og hør, hvilke løsninger, der kan passe dig.