Klima- og ventilationsanlæg

Partikler som smog, støv, skæl, røg, VOC, lugt og endda vira og bakterier kan alle spredes via den luft, vi indånder, selv når du ikke kan se dem.

Vi gør det bl.a. muligt for eksisterende filtre at fange skadelige partikler (<3my) helt uden øget tryktab igennem filteret. Ydermere holdes kanalsystemerne fri for biofilm og skidt.  

Et utal af placeringsmuligheder

Handler det om renovering af eksisterende ventilationsanlæg eller nye systemer kan vores løsninger monteres uden de store krav til planlægning. 

Hvordan virker det?

Vores patenterede NPBI ioniseringsteknologi skaber og frigiver ioner til luftstrømmen ved hjælp af dit eksisterende HVAC-system. 

Når disse ioner spredes i et rum, søger de ud og danner bindinger med partikler i luften gennem en proces kaldet agglomeration.

Dette skaber en sneboldeffekt, hvor partikler begynder at klynge sig sammen. Jo større en klynge af partikler bliver, jo lettere er det for dit system at filtrere det ud af luften og/eller partiklerne vil falde til jorden. 

Samtidig kan det dokumenteres at NPBI ionisering kan reducere flere vira og bakterier med op til 99% i luften på overflader.

Kan vi hjælpe dig til et sundere indeklima?

Vi arbejder indenfor alle brancher og med virksomheder i alle størrelser,
der ønsker at styrke sundhed og velvære i de rum, vi færdes i.
Kontakt og hør, hvilke løsninger der kan passe dig.