Klima- og ventilationsanlæg

Partikler som smog, støv, skæl, røg og endda vira og bakterier kan alle spredes via den luft, vi indånder, selv når du ikke kan se dem.

Vores mål er at behandle og reducere de partikler, som filtrene ikke behandler. Partikler under 3my (μ) og nedefter behandles ofte ikke af de normale filtre, som er placeret i ventilationsanlæg og sendes dermed ind i vores bygninger, hvilket kan have helbredsmæssig konsekvenser for de, som er i bygningerne. 

Vi gør det muligt for eksisterende filtre at fange disse partikler helt uden øget tryktab igennem filteret, og dermed opnås en energibesparende løsning. Ydermere holdes kanalsystemerne fri for biofilm og skidt.  

Et utal af placeringsmuligheder

Handler det om renovering af eksisterende ventilationsanlæg eller nye systemer kan vores løsninger monteres uden de store krav til planlægning. 

Hvordan virker det?

Vores patenterede NPBI ioniseringsteknologi skaber og frigiver ioner til luftstrømmen ved hjælp af dit eksisterende HVAC-system. 

Når disse ioner spredes i et rum, søger de ud og danner bindinger med partikler i luften gennem en proces kaldet agglomeration. Dette skaber en sneboldeffekt, hvor partikler begynder at klynge sig sammen. Jo større en klynge af partikler bliver, jo lettere er det for dit system at filtrere det ud af luften og/eller partiklerne vil falde til jorden.

Can we help you to a healthier indoor climate?

We work in all industries and with companies of all sizes,
who want to strengthen the health and well-being in the places we live in.
Kontakt og hør, hvilke løsninger der kan passe dig.